HEI SØTTE, DU ER PÅ RIKTIG STED!

Leter du etter et fellesskap for å dele dine hudpleiekamper, løsninger, favorittrutiner eller til og med bare spre kjærlighet og støtte?

Power Puff-gjengen er stedet der du kan samles med venner og lage nye! Bli med i samtalene våre på sosiale medier, lag din egen buzz ved å dele måten du bruker ETC®-produkter på eller bli en ETCUniversity®-merkeambassadør! (søk nedenfor) 

Når du er fornøyd, vises det. Vi elsker Power Puff Gang-anmeldelser! Les alt om det på vår Instagram.

KLAR TIL Å BLI MED I GANGEN?

LA OSS BLI SOSIALT!

Abonner på vårt nyhetsbrev med e-post og telefonnummer nederst på siden vår for å bli med på listen og motta eksklusive tilbud!

(Tekstpriser kan gjelde.)

Sørg for å FØLGE oss på Instagram på @erasethecake også!

#POWERPUFFGANG

Vi elsker ETC®-fellesskapet vårt! Som medlem ønsker vi at du skal føle deg komfortabel og være en del av stemmen til merkevaren vår. Hvordan kan vi være de beste vennene? Start med:

• Hopp inn i samtalen, få nye venner i kommentarfeltet og oppfordre vennene dine til å følge med på sosiale medier.
• Del dine favoritt Erase The Cake®-produkter på sosiale medier med #erasethecake og #powerpuffgang.

GÅ LAG!

BLI EN MERKE-AMBASSADØR FOR SEMESTERET HØST 2023

ETC University® (ETCU) kommer til en høyskole eller universitetscampus nær deg! Hvis venner og familie kommer til deg for skjønnhetsråd og anser deg som autoriteten innen hudpleie, så er du på rett sted. Send inn søknaden din for å bli vurdert for stillingen som ETCU® Brand Ambassador og motta gratis produkter, forhåndsvisninger og fordeler!

Søk nå