VI ER SÅ GLAD FOR AT DU ER HER

Å SMINKE ER GØY. Å TA DEN AV BØR VÆRE ENKEL!

Erase the Cake® er ren, giftfri og grusomhetsfri hudpleie for å fjerne sminke og avsløre din mest sunne og glødende-lekker hud! Nøkkelen til sunn hud er rensing. ETC Face and Body Puffs® glir på huden din og fjerner alle urenheter mens den skånsomt eksfolierer, fremmer ny blodstrøm, regenerering av nye hudceller og returnerer huden til normal avskallingshastighet. Våre Puffs® stimulerer kollagensyntesen ved dyp, skånsom rensing og naturlig peeling; bidrar til å forbedre tone, tekstur og lysstyrke. Bytt ut opptil 300 sminkeservietter, og fjern all sminke (selv vannfast)! Skånsom mot huden din, tøff mot de tykkeste kakene!

Vi er på den uendelige reisen for å hjelpe deg med å finne gløden din ett steg om gangen og brenner for å omfavne et fellesskap som feirer individualitet og inkludering. Det er vårt oppdrag å tilby effektive skjønnhetsløsninger for hver dag, enhver hudtype og hver kropp, ETC®....

SUNN HUD ER GLAD HUD

Våre små, men mektige små Power Puffs® er laget av en patentert antimikrobiell fiber som hemmer veksten av luktfremkallende bakterier, mugg og mugg. Det betyr at du kan henge den tørr og bruke den igjen uten å bekymre deg for bakterier. Puffene våre er varmeforseglet, så det er ingen steder for bakterier å snike seg inn!

LA OSS HANDLE

KLAR FOR EN ENDRING?

KAST KLIPPER OG TA OPP EN PUFF!

Erase The Cake® makeup removing Puffs® er fullpakket med alle disse fantastiske fordelene og erstatter opptil 300 sminkeservietter!

Ved å bytte til en bærekraftig måte å ta vare på huden på endrer spillet. Det er kraften til puffen!

VÅRT OPPDRAG

HANDLE VÅRE FAVORITER