Å SMINKE ER GØY. Å TA DET AV BØR VÆRE ENKELT!

Erase the Cake® er ren, giftfri og grusomhetsfri hudpleie for å fjerne sminke og avsløre din mest sunne og glødende-lekker hud! Nøkkelen til sunn hud er rensing. ETC Face and Body Puffs® glir på huden din og fjerner alle urenheter mens den skånsomt eksfolierer, fremmer ny blodstrøm, regenerering av nye hudceller og returnerer huden til normal avskallingshastighet. Våre Puffs® stimulerer kollagensyntesen ved dyp, skånsom rensing og naturlig peeling; bidrar til å forbedre tone, tekstur og lysstyrke. Bytt ut opptil 300 sminkeservietter, og fjern all sminke (selv vannfast)! Skånsom mot huden, tøff mot de tykkeste kakene!

La oss handle

OM OSS

Vi er på den uendelige reisen for å hjelpe deg med å finne gløden din ett steg om gangen, og vi brenner for å omfavne et fellesskap som feirer individualitet og inkludering. Det er vårt oppdrag å tilby effektive skjønnhetsløsninger for hver dag, enhver hudtype og hver kropp, ETC....

LES MER
 • ★★★★★

  Jeg har nylig hatt gleden av å prøve Erase the Cake® Puff for å fjerne sminken for fotografering, og jeg må si at jeg er dypt imponert! Dette produktet er utrolig effektivt til å fjerne selv den tyngste sminken uten å etterlate noen rester eller irritasjon på huden min. Den er så skånsom og enkel å bruke, og resultatene er bare fantastiske.

  - Victoria Vesce @victoriavesce 
 • ★★★★★

  Jeg elsker at disse produktene ikke bare sparer $$ på sminkeservietter, men at de også hjelper til med å redde planeten

  - Winter Williams @winnnterrr 
 • ★★★★★

  Deres bærekraftige sminkefjernende puff holder huden min ren og myk hele sesongen!

  - Sally @actually.skin 

MEST ELSKET

1 av 5

BLI MED I #POWERPUFFGANG